ForretningsbetingelserForretningsbetingelser

 

Vilkår om beskyttelse af private oplysninger:

Vi respekterer kundens private oplysninger. Vi vil ikke sælge, udleje eller videregive dine private oplysninger. Registrering af personoplysninger er til formål, at kunne levere varen til dig og sende specifikt tilbud til din e-mail eller post adresse, når der er tid til genbestilling. Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (genbestillings påmindelse) pr. e-mail. ønsker du ikke længere modtage vores nyhedsbrev, bedes du sende e-mail på info@smartpet.dk så fjerner vi dine oplysninger med det samme.


Vilkår om sikkerhedssystemet:

Sikkerhed af kundens oplysninger er vores vigtigste mål. Vores hjemmeside bruger nyeste SSL (Secure Sockets Layer) teknologi. SSL omsætter dine oplysninger til kode, hvilken gør det næsten umuligt for uautoriseret person som prøver at få adgang til det. Derefter overføres oplysningerne til vores server. Hvis din browser understøtter anvendelse af SSL, vores kasse låser oplysningerne fast (Din bestilling, din Kreditkort nummer osv.). SSL teknologi er kompatibel med Netscape, Internet Explorer, AOL, Web TV og mange andre browser. Det er samme teknologi som NASA og CIA bruger i deres hjemmeside. Det sikre data overførslen konstant.


Vilkår om returnering af varer - Fortrydelsesret og reklamation:

Vores garanti til dig:

  • Du har ret til at fortryde købet inden 14 dage efter modtagelsen af varen, hvilket er købt hos SmartPet.dk. Returvaren skal være uåbnet i original emballage som blev sendt til dig. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis kontaktlinse pakningen er åbnet eller der er gået over 14 dage efter købsdato.
  • Når vi modtager varen, bytter vi den eller tilbagebetaler vi købesummen til dig via bankoverførsel til din oplyste bank kontonummer.
  • Vi sender en e-mail til dig når beløbet overføres til din konto.

Reklamationsret:

  • Vi garanterer at alle vores kontaktlinser er forseglet fra fabrik. Jf. købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Kunden har reklamationsret til at klage over en fejl eller mangler ved produktet som er opstået allerede ved købet. Hvis du tror at varen er defekt, venligst vedlæg kopi af dine brugte kontaktlinsepakninger (evt. fotokopi). Hvis vi afgør at kontraktlinserne er defekt, bytter vi den eller tilbagebetaler vi købesummen til dig via bankoverførsel til din oplyste bank kontonummer.
  • Såfremt en vare returneres uden at være omfattet af reklamationsretten eller bytteretten forbeholder SmartPet.dk sig retten til at opkræve et gebyr på DKK 100,00.

Salgsvilkår:

  1. Kunden skal foretage en årlig undersøgelse af øjenlægen eller autoriserede kontaktlinseoptiker.
  2. Kunden skal allerede have kendskab til det kontaktlinser som bestilles hos SmartPet.dk. Linseoptik er ikke ansvarlig for kundens manglende viden om brug af kontaktlinser.
  3. Ved godkendelse af købet binder kunden sig til at betale forsendelsesomkostninger for ordren via angivet metode i ordre formular.
  4. Ved at gennemføre ordren godkender og accepterer du, at du er ansvarlig for det kreditkort, du har brugt som betaling.

 

Moms:

EU.
  
Der er 25% moms på alle bestillinger. Priser på hjemmesiden er inkl. Moms.

Kurv  

Ingen produkter

Fragt 0,00 kr
Total 0,00 kr

Kurv Bestilling

PayPal